MUUTTOSIIVOUS

Kahden asunnon siivous on tarpeeton ja stressaava työtaakka

Monelle meistä muutto on hyvin stressaavaa aikaa, koska muistettavia ja hoidettavia asioita on paljon. Yksi näistä on kahden asunnon siivous.

Sivex tarjoaa tasokasta muuttosiivouspalvelua sekä sisään- että poismuuttajalle. Muuttosiivous on tavallista perussiivousta vaativampi ja sen ulkoistaminen vapauttaa aikaa muille muuttokiireille ja myös yllättäville ongelmatilanteille. Kun te ratkotte aikataulu-, sopimus tai kalusteongelmaa, me huolehdimme asuntonne siivouksesta.

KATSO TÄSTÄ MITÄ MUUTTOSIIVOUKSEEN KUULUU

TILAA MUUTTOSIIVOUS SUORAAN VERKOSTA

Siivoukset sisään- ja poismuuttajalle

Poismuuttosiivous on tyhjään asuntoon tehtävä siivous, joka varmistaa sen, että asunto luovutetaan moitteettomassa kunnossa seuraavalle asukkaalle. Vuokra-asunnoissa poismuuttosiivous on usein kirjattuna sopimukseen ja ehtona vakuuden palauttamiseksi. Myös omistusasunnoissa tehdään useimmiten poismuuttosiivous, jonka laajuudesta on sovittu osapuolten välillä. Tilaamalla poismuuttosiivouksen meiltä, varmistatte siivouksen laadukkuuden ja vähennätte omaa työtaakkaanne.

Siivous sisään muuton yhteydessä varmistaa sen, että saatte kantaa muuttolaatikot puhtaaseen, raikkaaseen kotiin. Voitte tilata siivouksen myös liiketiloihin, kuten toimistoihin. Huomaattehan, että rakennustyömaan tai remontin jälkeinen siivous ei ole muuttosiivous. Siihen vaaditaan oikeanlaiset työvälineet, osaaminen ja henkilöstö.

Sivex tarjoaa muuttosiivouspalvelua alueella Helsinki - Vantaa - Espoo - Kauniainen - Kirkkonummi - Tuusula - Kerava - Järvenpää.

 

Muuttaminen vie aikaa ja arki on jo valmiiksi kiireistä

Olemme löytäneet isomman asunnon ja joudumme jättämään jäähyväiset vanhalle rakkaalle kodillemme. Sitä ennen on vielä paljon töitä: pakkaus, muuttoilmoitukset, sähkösopimukset ja vakuutukset, muuttoyrityksen etsiminen ja paljon muuta. Kaikki tämä pitäisi hoitaa normaalin arjen keskellä. Millä ihmeellä ennätämme siivota ensin uuden asuntomme ennen muuttoa ja vielä vanhan asuntomme muuttopäivän päätteeksi? Kuulin kaveriltani, että Sivex hoitaa kotisiivousten ohella myös muuttosiivoukset ja muuttosiivous on helppo tilata suoraan nettisivuilta.

Juhalla ja Minnalla on kaksi lasta ja koira.