YRITYSSIIVOUKSET

Puhdas työympäristö lisää työntekijöiden viihtyvyyttä

Meille on tärkeintä, että asiakkaamme voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa puhtaassa, siistissä ja viihtyisässä ympäristössä. Puhdas työympäristö on ehdottoman tärkeää paitsi yrityksen omalle henkilöstölle myös asiakkaille. Yrityksen tilat toimivat käyntikorttina ja niiden viihtyvyys vaikuttaa ostopäätösten syntyyn.

KATSO TÄSTÄ MITÄ YRITYSSIIVOUKSIIN KUULUU

Modernit sovellukset varmistamassa tasokasta ja läpinäkyvää siivouspalvelua kaikille osapuolille

Kaikki alkaa tarpeidenne kartoittamisesta. Käymme yhdessä läpi kohteen siivoustarpeet ja sovimme siivouspalvelun toteuttamisesta toiveidenne mukaisesti. Haluamme varmistaa, että siivouspalvelu on turvallinen ja läpinäkyvä kaikille osapuolille. Jokaisella siivoojallamme on käytössä E-tunti-sovellus, josta löytyy digitaalinen ID-kortti henkilöllisyyden varmistamiseksi. Käytössänne on myös sovellus, josta näette siivouksen aloitus- ja lopetusajankohdan.

Sivex tekee yrityssiivouksia yrityksen toimitiloissa, taloyhtiöissä, kiinteistöissä sekä rakennusliikkeissä. Toimimme alueella:
Helsinki - Vantaa - Espoo - Kauniainen - Kirkkonummi - Tuusula - Kerava - Järvenpää

Voimme keskittyä siivouksen sijaan oikeaan työhön

Pölyä ja roskia on siellä täällä ja en haluaisi käyttää asiantuntevien työntekijöiden arvokasta työaikaa siivoukseen. Nyt tarvitaan siivoojaa!Lounastauolla otin toimiston puhtauden puheeksi ja eräs työntekijä kehotti kokeilemaan Sivexin palveluita. He ovat kuulemma täsmällisiä ja huolellisia. Päätin, että lähetän Sivexille tarjouspyynnön heti.

 Jarmolla on maahantuontiyritys, jonka henkilöstö on kasvanut jo yli 20 henkilöön.