KOTISIIVOUKSET

Toimivampaa arkea vailla riitoja kotitöistä

Aiheuttavatko kotityöt riitoja? Lohkaiseeko viikkosiivous ison osan perheen yhteisestä ajasta? Eikö aika riitä omiin tai lasten harrastuksiin? Onko siivous haastavaa vamman tai sairauden vuoksi?

Ammattilaiselta tilattu kotisiivous ratkaisee monenlaisia ongelmia. Me Sivexillä tarjoamme kotisiivouspalveluita, jotta teillä olisi enemmän aikaa tehdä sitä, mitä oikeasti haluatte.

Monelle meistä on iso asia päästää vieras ihminen omaan kotiin. Sivex on huomioinut tämän kotisiivouspalvelun suunnittelussa. Jokaisella siivoojallamme on käytössä E-tunti-sovellus, josta löytyy digitaalinen ID-kortti henkilöllisyyden varmistamiseksi. Käytössämme on myös mobiilisovellus, josta asiakas voi tarkistaa siivouksen aloitus- ja lopetusajankohdan. Meille on tärkeää, että te voitte saapua puhtaaseen kotiinne rauhallisin mielin.

TILAA ILMAINEN KARTOITUS TÄSTÄ

Säännöllinen kotisiivous puhtaan kodin takuuna

 Jokainen koti on erilainen ja jokaisen perheen tarpeet ovat yksilöllisiä. Teemme aina kartoituskäynnin asiakkaan kotiin. Käynnin aika selvitämme siivoustarpeet ja asiakkaan toiveet. Siivoojan tilaaminen on yksinkertaista. Se tapahtuu joko ottamalla yhteyttä toimistoon tai varaamalla siivous varauskalenterista. Voitte valita esimerkiksi viikkosiivouksen tai joka toinen tai neljäs viikko tapahtuvan siivouksen.

Suunnitellaan yhdessä, miten voimme parantaa kotinne viihtyisyyttä ja helpottaa arkeanne!

Teemme säännöllistä kotisiivousta alueella:
Helsinki - Vantaa - Espoo - Kauniainen - Kirkkonummi - Tuusula - Kerava - Järvenpää.

Näin päästään alkuun:

  1. Soitto, sähköposti tai siivouksen varaus varauskalenterista
  2. Teidän toiveidenne ja siivoustarpeidenne kartoitus tutustumiskäynnillä
  3. Sopivan palvelukokonaisuuden suunnittelu kartoituksen pohjalta. Te päätätte, mitä siivotaan ja kuinka usein.

"Aikani kuluu työhön ja harrastuksiin, enkä ennätä siivoamaan"

Naapurini kertoi, että heillä on käynyt kotisiivooja jo 8 vuoden ajan Sivexiltä tekemässä säännöllisen ylläpitosiivouksen. He ovat saaneet kotisiivouksesta paljon apua arkeen ja ovat olleet todella tyytyväisiä. Sivex oli lähettänyt kotiin vielä valmiiksi täytetyn kotitalousvähennyslomakkeen ja tällä tavoin palvelun ostaminen ei olekaan niin kallista. Hän ehdotti minullekin, että “tilaa siivooja kotiin ja käytä vapaa-aikasi johonkin hauskempaan”.

 Marika on lapseton uratykki, joka halua huolehtia aktiivisesti kunnostaan ja koirastaan